הקינוח כולל גם Parmigiano Reggiano וסאקה lee (או סאקה קאסו) - תוצר לוואי של ייצור סאקה יפני אלכוהולי (8%). Cellato פיתחה את הטעם Tadayoshi Yamada בעזרתו של השף הראשי של מסעדת אוסאקה המוערכת. לדברי גורמים רשמיים של גינס, לקח ליוצרים למעלה משנה וחצי לשכלל את הטעמים "עם לא מעט ניסויים וטעויות", כך לדברי נציג Cellato.
"השגת התואר של שיאי גינס הייתה שווה את המאמץ", אמר הנציג, שצוותו תיאר את הטעם ה"מורכב" כעשיר, עם נגיעות של פרמיג'אנו "פירותית" וסאקה ל"חוויית טעם יוקרתית שממלאת את הפה והאף".