הטיקטוקר הסביר: "בננות מתקלקלות והופכות שחורות כעבור כמה ימים מרגע הרכישה. שטפו את הבננות במים, נגבו אותן עם נייר סופר ואז הרטיבו פיסת נייר סופג נוספת ועטפו את החלק המחבר בין כל הבננות. כך הן יישארו טריות לאורך זמן", הסביר.
הוא אמר: "אם אתם קונים אבטיח גדול ונשאר ממנו יותר מדי, לא מומלץ לשמור אותו במקרר לאורך זמן מאחר והוא עלול למשוך חיידקים רבים. במקום זאת, קלפו שתי שיני שום טריות, הניחו אותן על האבטיח ועטפו בניילון נצמד. כך תאריכו את חיי המדף של הפרי הקיצי האהוב".
"עגבניות נרקבות בקלות. כדי לשמור על טריותן, הניחו פלסטר או סלוטייפ על חלקה העליון של העגבנייה כדי לנעול את הלחות בתוכה. הן יישארו טריות למשך שלושה שבועות".
"אם אתם רוצים לשמור על הבצל הירוק לאורך זמן, הניחו אותם (בצורה כזו שהשורש יתכסה) ישרים האחד ליד השני על נייר סופג, רססו במים וגלגלו. הטריק הזה ישמור על טריות הבצל הירוק למשך כשבועיים".
כדי להאריך את חיי המדף של הכרוב, חרצו את השורש עם סכין ומלאו את החלל בנייר סופג ספוג במים. הטריק ישמור על טריות הכרוב למשך קרוב לחודש".