זה מה שהסופרמרקטים מסתירים מכם בנוגע לפירות והירקות שלכם

תהיתם פעם איך יכול להיות שכשאתם בוחרים את הפירות והירקות שלכם בסופר, הם יפים, מבריקים וטריים, ומספר ימים אחר כך הם כבר לא ראויים לאכילה? ככל הנראה, ישנם כמה טריקים שיכולים לשנות זאת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זה מה שהסופרמרקטים מסתירים מכם
זה מה שהסופרמרקטים מסתירים מכם | צילום: מתוך טיקטוק
2
גלריה
כך תאריכו את חיי המדף של הפירות והירקות שלכם | צילום: מתוך טיקטוק

הטיקטוקר הסביר: "בננות מתקלקלות והופכות שחורות כעבור כמה ימים מרגע הרכישה. שטפו את הבננות במים, נגבו אותן עם נייר סופר ואז הרטיבו פיסת נייר סופג נוספת ועטפו את החלק המחבר בין כל הבננות. כך הן יישארו טריות לאורך זמן", הסביר.

הוא אמר: "אם אתם קונים אבטיח גדול ונשאר ממנו יותר מדי, לא מומלץ לשמור אותו במקרר לאורך זמן מאחר והוא עלול למשוך חיידקים רבים. במקום זאת, קלפו שתי שיני שום טריות, הניחו אותן על האבטיח ועטפו בניילון נצמד. כך תאריכו את חיי המדף של הפרי הקיצי האהוב".

כך תאריכו את חיי המדף של האבטיח
כך תאריכו את חיי המדף של האבטיח | צילום: אינגאימג'

"עגבניות נרקבות בקלות. כדי לשמור על טריותן, הניחו פלסטר או סלוטייפ על חלקה העליון של העגבנייה כדי לנעול את הלחות בתוכה. הן יישארו טריות למשך שלושה שבועות".

"אם אתם רוצים לשמור על הבצל הירוק לאורך זמן, הניחו אותם (בצורה כזו שהשורש יתכסה) ישרים האחד ליד השני על נייר סופג, רססו במים וגלגלו. הטריק הזה ישמור על טריות הבצל הירוק למשך כשבועיים".

כדי להאריך את חיי המדף של הכרוב, חרצו את השורש עם סכין ומלאו את החלל בנייר סופג ספוג במים. הטריק ישמור על טריות הכרוב למשך קרוב לחודש".

תגיות:
פירות וירקות
/
פירות
/
טיקטוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף