התיעוד המטריד מה-11 ביוני, הציג תחילה את הצוותים נכנסים לדירה קטנה בת חדר שינה אחד, שם מצאו שישה ילדים בני שנתיים עד 11 - לבדם עם שני כלבים. שניים מהקטינים (בן ה-11 ואחיו בן ה-9) היו כפופים בתוך כלוב נעול המשמש בדרך כלל לחיות מחמד. הצוותים שהגיעו למקום אמרו שלבן ה-11 היו "עיניים נפוחות וסימני חבלה בכל גופו, והוא היה רזה וכחוש". הקטין סיפר בחקירה כי אביו היכה אותו באמצעות כבל חשמל, חגורה ומחבת.
אמנדה סטמפר בת ה-33, שהיא אימו הביולוגית של בן השנתיים ואימם החורגת של הילדים האחרים, גם היא הועמדה לדין בגין שבעה סעיפי התעללות בילדים. עוד ניכר מהתיעוד כי הילדים סירבו בתחילה לפתוח את הדלת לשוטרים מאחר והם קיבלו הוראה "לא לפתוח לזרים". במשך 15 דקות שכנעו הצוותים את הילדים לפתוח את הדלת עד שלבסוף הצליחו.
בפוסטים שהועלו לחשבון הפייסבוק של דוס בספטמבר 2020, הוא נראה מבלה עם ילדיו בסנטה מוניקה, קליפורניה, ובפוסט אחר מ-2019 הוא מצולם בדיג עם ארבעה מהילדים כשסטמפר נראית מחייכת ברקע. התובעים במחוז קלארק טענו כי סטמפר עבדה כנותנת שירותי מין תחת דוס וידעה כי הוא מתעלל בילדיו. הסנגור הציבורי ציין כי גם היא הייתה קורבן להתעללותו של האב וכי "חששה לחייה וזו הסיבה שלא עשתה דבר" עד לבוקר ה-11 ביוני, בו הוא איים להרוג אותה ובתגובה היא הזעיקה את המשטרה למקום עבודתה, שם היא הזהירה את השוטרים ממה שהם ימצאו בדירתם. הדיון בעניינם נמשך וטרם התברר לאן הועברו ילדיהם של בני הזוג.