בעל חשבון אינסטגרם המפרסם טיפים לניקיון ולבית לעתים קרובות, הסביר למה מיועד כל אחד מהצדדים וציין כי הכל תלוי בסיבה שלשמה אתם זקוקים לנייר הכסף.

לדבריו של דן פוקס, במידה ואתם עוטפים מזון קר, עליכם תמיד להפנות את הצד המאט של הנייר כלפי פנים. מנגד, הוא טען כי אם אתם עוטפים מזון חם - הקפידו להפנות את הצד המבריק פנימה. "הצד המבריק משקף את החום ושומר עליו טוב יותר", הסביר.

לחצו כאן וקבלו את עיתון מעריב לחודש מתנה למצטרפים חדשים>>>

View this post on Instagram

A post shared by Dan Fox (@danfoxlifehacker)

בנוסף למשתמש הוויראלי, גם השף  הבריטי המעוטר בכוכבי מישלן, טום קרידג', חשף כי הצד המבריק של נייר הכסף שומר על חום המזון. בתוכניתו ששודרה עוד בשנת 2019 ב-BBC, הוא הסביר כיצד יש להשתמש בנייר כסף.

הצד המבריק משקף את החום ושומר עליו, נייר כסף (צילום: אינג'אימג')
הצד המבריק משקף את החום ושומר עליו, נייר כסף (צילום: אינג'אימג')

לעומת זאת, בעמוד הפייסבוק של ריינולד'ס - מותג של נייר כסף - הועלתה טענה אחרת: "רדיד האלומיניום נטחן במהלך היצור שלו ומיוצר בצורה כזו ששתי שכבות (האחת מבריקה והשנייה מאט) באות במגע אחת עם השנייה. אם לא היינו עושים זאת, הנייר היה נקרע בתהליך העיבוד שלו. הביצועים של כל אחד מהצדדים זהים לחלוטין, לא משנה באיזה צד תעטפו את המזון שלכם".