"חמאס, אתם בדרך לגיהנום": הסרטון שמרעיד את העולם הערבי

במסע ההסברה שלו, העיתונאי יוסף חדאד לא עוצר ופועל יום אחר יום כדי לחשוף את הזוועות שנעשו על ידי מחבלי החמאס בבוקר יום שבת, ה-7 באוקטובר. כעת, הוא פנה לעולם בשפה הערבית והסעיר את הרשתות החברתיות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תומכי ארגון הטרור חמאס
תומכי ארגון הטרור חמאס | צילום: Nasser Ishtayeh/Flash90
2
גלריה
צפו בקטע שמסעיר את העולם הערבי | צילום: דניאל אדרי

הוא המשיך: "זה המסר ממני ומכל מי שנמצא כאן. תחי ישראל, יחי עם ישראל, תחי מדינת ישראל, ונפגוש אתכם בגיהנום". כמה ימים קודם לכן, שיתף חדאד קטע מהביקור שלו באוניברסיטת תל אביב, שם נזף בסטודנטים שהניפו דגלי פלסטין תוך ששאל אותם: "למה אתם לומדים באוניברסיטת תל אביב? לכו לג'נין! תלמדו בג'נין!".

יוסף חדאד
יוסף חדאד | צילום: מרק ישראל סלם

הקטע הפך לוויראלי כשהועלה לרשתות החברתיות וצבר עשרות אלפי צפיות ותגובות מגולשים ישראלים וערבים מרחבי העולם. בין המגיבים, גולשת אחת כתבה: "אני ערבייה וחושבת בדיוק כמוך. עם ישראל חי". אחר הגיב: "שחררו את פלסטין", לצד דגל הרשות הפלסטינית.

תגיות:
חמאס
/
חדשות 12
/
יוסף חדאד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף