תקרית מטרידה: תינוקת שזה עתה נולדה אותרה ללא רוח חיים בשירותי פאב

מקרה מצער אירע לפני מספר ימים, כשתינוקת בת כמה ימים הושארה בשירותים של פאב ואותרה כשלמרבה הצער, כבר היה מאוחר מדי. המשטרה המקומית מחפשת כעת אחר האם בניסיון לסייע לה לקבל טיפול

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שירותים, אילוסטרציה
שירותים, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'

משטרת וסט יורקשייר פתחה בחקירה ומחפשת בדחיפות אחר האם, על מנת לוודא את שלומה ורווחתה. קצין החקירות ג'יימס אנטוויסל, אמר ל-The Sun: "מדובר באירוע טרגי ואנו מבקשים מאם התינוקת ליצור קשר עמנו או לקבל טיפול רפואי, שכן היא עברה חוויה קשה ביותר וייתכן שהיא זקוקה לטיפול".

בעלי הפאב התנצל בפני לקוחותיו בחשבון הפייסבוק של העסק, שם ציין: "אנו בטוחים שיש שמועות על מה שקרה היום אצלנו. כל שאנו יכולים לומר זה שאנו מצטערים בפני כל מי שהיה אתנו כשזה קרה".

האירוע התרחש כשבוע בלבד לאחר שתינוקת אחרת נמצאה מושלכת בתיק קניות בטמפרטורות הקפואות בניוהאם שבמזרח לונדון. התינוקת, שכונתה אלזה, נמצאה בוכה על ידי מוליך כלבים פחות משעה לאחר לידתה, אך שרדה הודות לפעולותיו המהירות.

תגיות:
בריטניה
/
תינוקות
/
שירותים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף