עשרות מיליוני צפיות: שיטה חדשה לטיגון ביצה שברה את הרשת | צפו

אם אתם משתעממים מהצורה הרגילה של חביתה, ביצת עין או מקושקשת - שיטה חדשה לטיגון ביצה שברה את הרשת. כך תוכלו לעשות זאת בעצמכם בבית, עם מצרכים שיש כמעט לכולנו במטבח

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ביצה, אילוסטרציה
ביצה, אילוסטרציה | צילום: אינג אימג'

השיטה החדשה דורשת מחבת טפלון וכף מחוררת להפרדת החלמון מהחלבון. מי שיודע איך, ניתן גם להפריד ביניהם באופן ידני.

התוצאה: ביצה ייחודית בצורת ריבוע, שבה הלבן מקיף את החלמון מכל הכיוונים.

תגיות:
רשתות חברתיות
/
אוכל
/
ביצים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף