סכנת נפשות? ארבעת המזונות הללו עלולים לגרום למחלות אם שמים אותם במקרר
הידעת שישנם כמה סוגי מזון שעלולים להכיל חיידקים ועובש מזיקים לאחר אחסון במקרר? מומלץ לאחסן שאריות מזון עד ארבעה ימים בלבד, ועבור אחסון ארוך יותר - להקפיא
מעריב אונלייןמקרר עם מזון, אילוסטרציה| צילום: אינגאימג'3גלריהלא לאחסן שום בקירור אחרי הקילוף| צילום: אינג'אימג'ג'ינג'ר | צילום: אינג'אימג'
חשוב לציין: מידע זה אינו תחליף לייעוץ רפואי מקצועי. תמיד יש להתייעץ עם רופא או תזונאי מוסמך בנוגע לתזונה ובריאות.