סכנת נפשות? ארבעת המזונות הללו עלולים לגרום למחלות אם שמים אותם במקרר

הידעת שישנם כמה סוגי מזון שעלולים להכיל חיידקים ועובש מזיקים לאחר אחסון במקרר? מומלץ לאחסן שאריות מזון עד ארבעה ימים בלבד, ועבור אחסון ארוך יותר - להקפיא

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מקרר עם מזון, אילוסטרציה
מקרר עם מזון, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'
3
גלריה
לא לאחסן שום בקירור אחרי הקילוף
לא לאחסן שום בקירור אחרי הקילוף | צילום: אינג'אימג'
ג'ינג'ר
ג'ינג'ר | צילום: אינג'אימג'

חשוב לציין: מידע זה אינו תחליף לייעוץ רפואי מקצועי. תמיד יש להתייעץ עם רופא או תזונאי מוסמך בנוגע לתזונה ובריאות.

תגיות:
בריאות
/
חיידקים
/
אחסון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף