ניתן לחמם עוף מספר פעמים, כל עוד הוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 75 מעלות צלזיוס בכל חימום מחדש.
לסיכום, ניתן לחמם עוף מבושל בבטחה מספר פעמים, כל עוד הוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 75 מעלות צלזיוס בכל חימום מחדש. הקפדה על כללי הבטיחות במזון תמנע הרעלות.
ניתן לחמם עוף מספר פעמים, כל עוד הוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 75 מעלות צלזיוס בכל חימום מחדש.
לסיכום, ניתן לחמם עוף מבושל בבטחה מספר פעמים, כל עוד הוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 75 מעלות צלזיוס בכל חימום מחדש. הקפדה על כללי הבטיחות במזון תמנע הרעלות.