משטרת אוסטרליה איחדה בין הומלס לעכברוש המחמד שלו

כריס בן ה-59 היה עצוב מאוד כאשר לוסי, שנמצאת לידו 24 שעות ביממה, נעלמה. המקרה פורסם ברשתות החברתיות והיא נמצאה במהרה, בריאה ושלמה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

מפגש מרגש: כריס בן ה-59 הוא חסר בית אשר חי ברחובות אוסטרליה. הוא מוכר במיוחד במרכז סידני, זאת בשל חברתו - העכברוש לוסי, שמעבירה את הימים והלילות כשהיא מכורבלת בתוך קופסת קרטון הנמצאת מול כריס. עם זאת, בשבוע שעבר היא נעלמה בעת שכריס הלך לשירותים. הוא העריך שהיא נגנבה והניח פתח על הקופסה שלה ובו כתובה השאלה האם מישהו ראה אותה.

המקרה פורסם ברשתות החברתיות באוסטרליה, כאשר רבים פרסמו תמונות של לוסי והשלט, בתקווה שמישהו נתקל בה או במי שלקח אותה. משטרת ניו סאות' ווילס ביקשה מכריס מידע נוסף והעריכה גם היא כי לוסי נגנבה. בתום חיפושים ממושכים היא נמצאה, והתברר כי אישה שעברה בסמוך ראתה את לוסי לבדה והניחה כי היא ננטשה. האישה לקחה אותה לביתה וטיפלה בה.

האיחוד בין השניים התבצע בתחנת המשטרה המקומית ולא נותרה אף עין יבשה בחדר. השוטרים ביקשו מכריס לזהות את העכברוש והוא השיב "זו לוסי, היא לא רואה באחת העיניים שלה. היא זוכרת אותי!". כריס הודה לשוטרים על מאמציהם. "תודה רבה לכם! זה פשוט נהדר", אמר, "אני יודע שגם היא התגעגעה אלי".

תגיות:
אוסטרליה
/
חולדה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף