לאחר ההתאוששות, חשבון של 28 מיליון שילינג קנייתי (כ-850 אלף שקלים) הועבר לאדהימבו, שלא יכלה להרשות לעצמה לשלם את הסכום הגבוה. בעקבות כך, האם נאלצה לבצע עסקה קורעת לב עם בית החולים, במסגרתה היא תוכל לקחת רק שניים מבניה בחזרה לביתה, בעוד השניים הנותרים יישארו בבית החולים.
בראיון לתקשורת המקומית אדהימבו סיפרה: "היה לי היריון מושלם ובכלל לא היו סיבוכים עד הלידה עצמה". אחרי שארבעת הבנים, מיכה, ג'ק, טדי ומאליק, הגיחו אל אוויר העולם, שוב החלו להתעורר תופעות לוואי קשות בגופה של האם. "הרגליים והבטן שלי התנפחו וסבלתי מזיהום קשה שלא הגיב טוב לתרופות וספירת הדם שלי צנחה", העידה האם. לצערה, הסיבוכים הרפואיים שהתעוררו גם לאחר הניתוח העלו את החשבון לבית החולים, עד כשהוא הצטבר לסכום שלא יכלה לשלם.
בימים אלו, אדהימבו ובן זוגה, צ'רלס קיאלו, מגדלים בביתם את הבנים מיכה וטדי, בעוד ג'ק ומאליק נותרו בבית החולים. הזוג עובד קשה במטרה לנסות לגייס כסף כמה שיותר מהר במטרה לשחרר את השניים, וככל שהזמן יעבור כך החשבון גדל. על פי הדיווחים, השניים טרם הספיקו לגייס את הסכום.