גנב את ההצגה, ואת הכדור: כלב התפרץ למגרש בזמן משחק מכריע

זה היה משחק חצי הגמר, ובדיוק בנקודה הגורלית, כלב בשם דאזל התפרץ לדשא וגנב את הכדור. הסיטואציה המצחיקה הפכה לוויראלית, והכלב אפילו זכה בעקבותיה בתואר "שחקן החודש"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קריקט נשים, אילוסטרציה
קריקט נשים, אילוסטרציה | צילום: Getty images

על רק המשחק אפשר היה לשמוע את הקריין, היטלי טקטור, מדבר על המהלך של אחת השחקניות ואומר: "היא תהיה חייבת לקחת את הסיכון כאן", כשלפתע דעתו הוסחה. "הו, כלב", הופתע הקריין, בעוד הכדור עף ישר מהידיים של השחקנים והתגלגל אל עבר הכלב שהסתובב בחופשיות על הדשא. בשלב זה הכלב החל לרוץ ברחבי המגרש וניסה לברוח עם הכדור, בעוד בעליו מיהר להיכנס מהר פנימה ולנסות לתפוס אותו.

הכלב המשיך לברוח מספר שניות, אך לבסוף נתפס על ידי אחד השחקנים שהחזיר את הכדור למשחק. בחלק המצחיק באמת בסרטון, אם תשאלו אותנו, זה הצחוק המתגלגל של שני הקריינים שצפו מרחוק במתרחש. בתום המשחק, קבוצת ICC פרסמה בעמוד הטוויטר שלה תמונה משעשעת של הכלב דאזל עם הכדור בפיו, אחרי שנבחר ל"שחקן החודש".

תגיות:
אירלנד
/
כלב
/
קריקט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף