משתמשים רבים ברשת הטיקטוק בישראל ניסו גם הם לבצע את האתגר, והגדילו להכין את הקרקר הקרמלי בבית. החטיף, שמקורו בקוריאה ונקרא "דלגונה" (או "בופגי" באזורים מסוימים) מורכב משני מצרכים בסיסיים שיש לכל אחד מאיתנו בבית. מה שתצטרכו לשים על המחבת זה סוכר ואבקת אפייה או סודה לשתייה.
המצרכים
הוראות ההכנה
עכשיו עליכם לעבור בעזרת קיסם על הצורה שחרצתם בתוך הקרמל הדקיק, בלי לשבור את יתר החטיף. המטרה הסופית - להישאר רק עם הצורה שחרצתם. והכי חשוב - לא לרמות!