החל מהיום מקדונלד'ס ישראל נפרדה מגלידת סנדיי - אז סידרנו לכם את המתכון

כחלק מהניסיון של מקדונלד'ס העולמית להפוך לאקולוגית ולהימנע משימוש במוצרי פלסטיק, הוחלט ברשת להסיר מהתפריט את גלידת סנדיי אחרי 28 וחצי שנים בארץ. אם בכל זאת תתגעגעו, הנה מתכון פשוט עם 5 מרכיבים בלבד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מקדונלד'ס
מקדונלד'ס | צילום: יוני רייף

אחרי עשרות שנים בהן בכל רחבי העולם, ובכל סניף של מקדונלד'ס, אפשר היה למצוא את גלידת הסנדיי הפופולרית, כעת מגיעה בשורה קורעת לב. רק ביום שני האחרון פורסם על בחירתה של רשת המזון המהיר להיפרד מהקינוח האהוב, וכבר היום (רביעי) מתברר כי כבר לא תוכלו למצוא אותה בין שאר הגלידות בתפריט.

אתם בוודאי תוהים לעצמכם, למה שמקדונלד'ס תנקוט בצעד כל כך דרמטי ותרחיק אותנו מגלידת הסנדיי האהובה – אז התשובה היא בההאשטאג. החלטה של הרשת להפסיק את השימוש בפלסטיק בסניפיה, בניגוד ל"גלידת פיצוץ" וזו בגביע (הידועה בשם "שקל תשעים") - גלידת הסנדיי מוגשת בכוס פלסטיק.

הפוסט מהפייסבוק זכה ללמעלה מאלף תגובות של גולשים זועמים, שהתקשו להגיד ביי. "תגידו לי אתם נורמליים?? אין בעיה, ביי ביי לפלסטיק, אני תומכת מאוד, אבל למה להגזים??" כתבה אחת בתגובות ואחרת הוסיפה: "על הפנים איתכם".לקוחה נוספת התלוננה: "אתם נוראיים" ואחת אחרת קראה: "אני יוצאת להפגין. מי איתי?".

2. הוסיפו לתערובת את החמאה ותמצית הווניל וערבבו היטב.

3. הניחו לתערובת להתקרר למשך כ-30 דקות והוסיפו אותה לגלידת הוניל שקניתם/הכנתם.

תגיות:
גלידה
/
מקדונלדס
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף