בבדיקת הרוטב האהוב פסטה בשמנת דורג במקום הראשון – כ־51%, רוטב עגבניות קלאסי – כ־30% ואלי אוליו – 1־10%. תוספת הפיצה האהובה ביותר היא פטריות – כ־50%, תוספת זיתים דורגה במקום השני – 30%, ואחריהן תוספת של גבינה בולגרית – כ־115 ואננס – כ־9%.
המסעדה האהובה ביותר על עובדי חברות ההייטק הייתה מסעדת פסטה ויה באבן גבירול - כ־42%. אחריה דורגו מסעדת מגזינו – כ־20% ופיצריית סופר פיצה של האופה יניב שניר והשף דיוויד פרנקל ונונו עם 14%. את רשימת החמש הראשונות סגרה פאצה גבעתיים – כ־10%.