בון אפטיטו: איזה סוג אוכל מעדיפים עובדי ההייטק?

500 עובדי חברות הייטק בישראל השתתפו בסקר שערכה חברת סיבוס לקראת יום הרפובליקה של איטליה. האוכל האיטלקי במקום הראשון, ולמקום השני הגיע המטבח האסייתי

משה כהן צילום: מעריב אונליין
המטבח האיטלקי, אילוסטרציה
המטבח האיטלקי, אילוסטרציה | צילום: דרור עינב
3
גלריה
ארוחה איטלקית
ארוחה איטלקית | צילום: יח''צ

בבדיקת הרוטב האהוב פסטה בשמנת דורג במקום הראשון – כ־51%, רוטב עגבניות קלאסי – כ־30% ואלי אוליו – 1־10%. תוספת הפיצה האהובה ביותר היא פטריות – כ־50%, תוספת זיתים דורגה במקום השני – 30%, ואחריהן תוספת של גבינה בולגרית – כ־115 ואננס – כ־9%.

פיצה במקום השני
פיצה במקום השני | הפיצה הטבעונית של איטליאנו דה לה קוסטה (צילום: עאדל ביאדי)

המסעדה האהובה ביותר על עובדי חברות ההייטק הייתה מסעדת פסטה ויה באבן גבירול - כ־42%. אחריה דורגו מסעדת מגזינו – כ־20% ופיצריית סופר פיצה של האופה יניב שניר והשף דיוויד פרנקל ונונו עם 14%. את רשימת החמש הראשונות סגרה פאצה גבעתיים – כ־10%.

תגיות:
אוכל איטלקי
/
מסעדות
/
הייטק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף