מזעזע: הוטרדה מינית לעיני המצלמות, שיתפה ברשת וספגה האשמות

תיעוד מחליא פורסם לפני מספר ימים ברשת החברתית TikTok והפך לוויראלי. צעירה בשנות ה-20 לחייה יצאה לקניות בסופרמרקט, כשבמהלכן גבר זר נגע בישבנה ונצמד אליה. היא שיתפה את הסרטון ברשת אך קיבלה ביקורות קשות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הוטרדה מינית לעיני המצלמות
הוטרדה מינית לעיני המצלמות | צילום: מתוך טיקטוק

דייזי דלרוי, שמתחזקת גם חשבון אינסטגרם ומחזיקה בכ-40 אלף עוקבים, פנתה ל-TikTok כדי לשתף את התיעוד של התקרית שהתרחשה מוקדם יותר באותו היום.

דלרוי לא נשארה חייבת וענתה למגיבים שהאשימו אותה: "מחליאים. לבשתי מכנסי אופנוענים וחולצת בטן חתוכה מזארה. וזה בכלל לא משנה מה לבשתי - זה לא נותן לאף אחד לגיטימציה לגעת בי. לא פרסמתי את התיעוד כדי לצבור צפיות או לקבל תשומת לב. לא רציתי לפרסם את זה אבל חברה שלי שכנעה אותי שאני צריכה כדי שנשים יהיו מודעות שדברים כאלה קורים. גברים כמוכם - אתם הבעיה וזה ממש מפחיד".

עוד היא סיפרה כי עובדי הסופרמרקט צפו במתרחש ולא עשו דבר. עד כה לא ברור האם הגישה תלונה למשטרה בעקבות התקיפה המתועדת.

תגיות:
אלימות נגד נשים
/
הטרדה מינית
/
קליפורניה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף