"לא כדאי לשטוף מוצרי עוף, בשר, דגים וביצים וזה כמעט חד משמעי. שטיפת עוף במים אינה ממש מחסלת את החיידקים אלא גורמת להפיץ אותם. המים, ורסיסי הטיפות שניתזות לכל הכיוונים יכולות לזהם את הסביבה ולהדביק את השוטף".
"ידוע שבשר ומוצריו יש לבשל, לצלות או לאפות. לא אוכלים עוף או בשר נא. בישול ארוך, צלייה, טיגון, גריל או אפייה בטמפרטורת חום גבוהה, הורגים את כל החיידקים. ישנה המלצה של רשויות הבריאות במדינות שונות ובעיקר באנגליה בפירוש - לא לשטוף עוף ובשר".
אז אם נהגתם לשטוף עד היום את העופות, הבשר, הדגים והביצים שאתם מכינים, אנו ממליצים לכם להימנע מהפעולה הזו שיכולה לגרום לבעיות שונות בבריאות.