לפני שנות ה-90, הצ'יפס טוגן במיכל שמן אליו הוסיפו שומן בקר שהעניק לתפוחי האדמה את הטעם הייחודי והעמיס עליו שומן רווי. ב-1990, לאחר מחלוקת שהתעוררה בנושא, רשת המזון המהיר עברה לשימוש בשמן רגיל וטהור לטיגון אך הלקוחות השתוקקו לאותו טעם ייחודי. כדי לתת מענה לכלל לקוחות הרשת, נולד "הטעם הטבעי".
בתגובות לסרטון שהעלה כוכב הרשת, כתב גולש אחד: "זו נחשבת מנה צמחונית לכל דבר. הטעמים הם מלאכותיים לגמרי". שני הגיב: "החיים קצרים. תהנו מהצ'יפס".