"הסוד" של מקדונלד'ס נחשף: זו הסיבה שהצ'יפס כל כך טעים

כוכב TikTok שלטענתו, מכיר את הסודות שמסתתרים מאחורי האוכל של רשת ההמבורגרים האהובה על כולנו, טען כי הצ'יפס המפורסם כ"הטעים ביותר בעולם רחוק מלהיות ידידותי לצמחונים", אך מסתבר שהטענה לא מדויקת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מה יש בו שהוא כל כך טעים? צ'יפס של מקדונלד'ס
מה יש בו שהוא כל כך טעים? צ'יפס של מקדונלד'ס | צילום: אינג'אימג'
3
גלריה
צ'יפס
צ'יפס | צילום: אינגאימג'

לפני שנות ה-90, הצ'יפס טוגן במיכל שמן אליו הוסיפו שומן בקר שהעניק לתפוחי האדמה את הטעם הייחודי והעמיס עליו שומן רווי. ב-1990, לאחר מחלוקת שהתעוררה בנושא, רשת המזון המהיר עברה לשימוש בשמן רגיל וטהור לטיגון אך הלקוחות השתוקקו לאותו טעם ייחודי. כדי לתת מענה לכלל לקוחות הרשת, נולד "הטעם הטבעי".

בתגובות לסרטון שהעלה כוכב הרשת, כתב גולש אחד: "זו נחשבת מנה צמחונית לכל דבר. הטעמים הם מלאכותיים לגמרי". שני הגיב: "החיים קצרים. תהנו מהצ'יפס".

מה יש בו שהוא כל כך טעים? צ'יפס של מקדונלד'ס
מה יש בו שהוא כל כך טעים? צ'יפס של מקדונלד'ס | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
ג'אנק פוד
/
צ'יפס
/
מקדונלדס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף