סגרתם את היין עם פקק? מסתבר שאתם עושים טעות קשה

הסומלייה וורנר בוין חשפה טעות נפוצה שחובבי יין נוהגים לעשות כאשר הם לא מסיימים לשתות את הבקבוק ונשאר להם עוד מהמשקה, והציעה פיתרון חלופי | צפו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פקקי שעם
פקקי שעם | צילום: Freepik

בסרטון שהפך לוויראלי בטיקטוק וזכה ליותר מ-2.5 מיליון צפיות היא הסבירה כי אם תסגרו עם פקק שעם את הבקבוק, חמצן יחדור דרך החורים הזעירים שבפקק וייכנס לבקבוק, ובכך יפגום בטעמו של היין.

בוין אף הציעה דרך חלופית לסגירת הבקבוק ואמרה כי מומלץ למזוג את היין שנותר בבקבוק לצנצנת או מיכל אטום כלשהו. "כל מה שאנשים צריכים לעשות הוא לאטום את המיכל במכסה והיין יהיה מוגן".

אחד הגולשים התבדח על הנושא וכתב שזה מפתיע שמישהו שותה ולא מסיים בקבוק של יין: "שאריות יין. קראתי על זה אבל מעולם לא חוויתי את זה. חשבתי שזה מיתוס אורבני!".

גולש אחר כתב: "בונוס למסיבה! אתה יכול פשוט לשתות אותו ישר מצנצנת הריבה".

תגיות:
יין
/
פקק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף