אתם מאחסנים את הלחם שלכם לא נכון: כך תעשו זאת כמו שצריך

כמה מבאס זה יכול להיות, כשאתם בדרככם להכין טוסט או פרוסת לחם עם ממרח, ומיד נחשפים למראות המזעזעים של העובש. מסתבר שאולי זה קשור לאופן שבו אתם מאחסנים את מוצר המזון במזג האוויר החם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כך תאחסנו את הלחם כדי להאריך את חיי המדף שלו
כך תאחסנו את הלחם כדי להאריך את חיי המדף שלו | צילום: אינג'אימג'
3
גלריה
איך אתם מאחסנים את הלחם?
איך אתם מאחסנים את הלחם? | צילום: אינג'אימג'

ברנדל הסבירה כי חשוב להוציא את הלחם משקית הניילון בה הוא מגיע, מאחר והלחות נכלאת בתוכה והדבר מוביל לעובש. "למרות שהשקית אמורה לשמור על טריות הלחם, כשחם במיוחד - נוצר מצב הפוך", אמרה. עם זאת, גם שקיות נייר אינן מועילות מכיוון שהן גורמות ללחם להתייבש מהר יותר.

המומחית המליצה לאחסן את מוצר המזון הבסיסי כשחלקו החתוך כלפי מטה ועדיף בקירור, כדי לשמור על הטריות במהלך חודשי הקיץ החמים.

כך תאריכו את חיי הלחם
כך תאריכו את חיי הלחם | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
לחם
/
מזון
/
עובש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף