רצתה לקנות קפה: האישה איחרה לטיסה - הבעל עלה למטוס והמריא בלעדיה

האם הייתם עולים למטוס בלי בן או בת הזוג שלכם אם הם היו מאחרים? זוג היה שבדרכו לטיסת ההמשך שלו, מצא את עצמו בסיטואציה מביכה למדי, כשהאישה התעקשה לקנות קפה ובעלה לא המתין לה ועלה למטוס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
האישה איחרה לטיסה, הבעל טס בלעדיה
האישה איחרה לטיסה, הבעל טס בלעדיה | צילום: אינג'אימג'
4
גלריה
הייתה לה אפשרות לקנות קפה ליד שער העלייה למטוס, אבל היא העדיפה סטארבקס
הייתה לה אפשרות לקנות קפה ליד שער העלייה למטוס, אבל היא העדיפה סטארבקס | צילום: אינג'אימג'

"ליד שער העלייה היה דוכן קטן שמכר מאפים וקפה. שאלתי אותה אם להזמין לה אבל היא החליטה שהיא רוצה מסטארבקס", כתב בפוסט. "אמרתי לה שאנחנו לא נספיק. אין לנו זמן. היא הצהירה שיש זמן ושאם לא אבוא איתה היא תלך לבד. היא הייתה נחושה והלכה בקצב מהיר ואמרה שהיא תזדרז".

"15 הדקות עברו והיא לא ענתה לי לטלפון. חייגתי שוב ושוב, שלוש פעמים. לבסוף, בשיחה הרביעית היא ענתה ואמרה לי שהיא בדרך, שהיה תור ארוך ושהיא נאלצה להמתין. אמרתי לה שכולם עלו למטוס ושהיא חייבת להזדרז", הסביר בן ה-47.

המתין כ-15 דקות
המתין כ-15 דקות | צילום: אינג'אימג'

הוא שיתף כי הדיילת הודיעה לו שהיא סוגרת את שער העלייה והוא ביקש ממנה להמתין רק כמה רגעים אך היא לא הסכימה. "אז עליתי למטוס", הוא סיכם. עם עלייתו, אשתו התקשרה אליו אך כבר היה מאוחר מדי. היא הפצירה בו לרדת מהמטוס ולחזור להיות איתה אך הוא הסביר כי זה לא הוגן מצדה לעשות זאת. "אמרתי לך שאין לנו זמן והלכת בכל זאת", ציטט את עצמו. "אמרתי לה לקנות לעצמה כרטיס לטיסה הבאה ושאפגוש אותה שם".

לדבריו, בעקבות התקרית אשתו לא דיברה אתו כמה ימים, אך בעוד שהוא בטוח בעצמו ובהתנהלותו בסיטואציה, גולשים רבים חלקו עליו וטענו כי לא משנה מה "אתה לא יכול להשאיר בן משפחה מאחור במדינה זרה, זה לא תקין".

לבסוף האיש המריא בלי אשתו
לבסוף האיש המריא בלי אשתו | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
טיסות
/
זוגיות
/
סטארבקס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף