איריס ג'ונס בת ה-84 מאנגליה, הכירה את מוחמד איברהים בן ה-38 ממצרים ביוני 2019 דרך קבוצת פייסבוק לאתאיסטים. הם החלו לשוחח בפרטי ובנובמבר 2019 היא טסה לפגוש אותו במדינת הולדתו לאחר שהזמין אותה כשסיפרה לו שתמיד רצתה לראות את הפירמידות.
ג'ונס המשיכה לבקר את אהובה במצרים והם התחתנו באוקטובר 2020, עד שעבר לגור איתה באנגליה בנובמבר 2021. בהתחלה, היחסים ביניהם היו נהדרים - הוא מצא עבודה כמאבטח בסופרמרקט המקומי ושילם את חשבונות הבית והם נהגו לבלות לעתים קרובות מאוד. אך בינואר 2022, טענה ג'ונס כי הם החלו לריב על כך שהוא לא עושה דבר בבית ולא משלם את החשבונות.
לאחרונה, אישה אחרת פנתה לג'ונס באמצעות הרשת החברתית פייסבוק וטענה שאיברהים בגד גם בה, וזאת לאחר שעבר מביתה של בת ה-84 ישירות לביתה בלידס, אנגליה. מוחמד הכחיש את הטענות ואמר שזוגתו לשעבר השתמשה בו כעבד מין, מה שהיא מכחישה מצדה.
כעת, שישה חודשים לאחר הפרידה, ג'ונס אמרה בריאיון ל-The Sun כי היא מרגישה מוכנה להכניס גבר חדש לחייה. היא כבר מדברת עם בן זוג פוטנציאלי נחמד בן 76 מוויילס ומקווה למצוא מישהו להתכרבל אתו בחג המולד ומוכנה לנסות שוב.