מתחשק לכם ביצה מטוגנת מבלי לטגן בפועל? כך תעשו זאת ב-40 שניות

תשכחו ממחבתות וטיגונים! אישה אחת שיתפה את הטיפ המתוחכם שלה להכנת ביצה מטוגנת ב-40 שניות בלבד - ואין מה לנקות אחר כך. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
 ביצת עין
ביצת עין | צילום: אינג'אימג'

כל מה שצריך זה כפית שמן על צלחת נייר, ביצה שנשברה מעל השמן, וצלחת נייר נוספת ככיסוי. לאחר 40 שניות במיקרוגל, קלייר חושפת את הביצה המטוגנת שנעשתה למופת - חלמון נוזלי וחלבון עשוי.

אחרי תיבול קל במלח ופלפל היא טועמת ואומרת: "טעים! ממש טעים. קל מאוד ואין צורך בניקוי. מושלם!". גולשים רבים התלהבו מהטריק והגיבו בתגובות נלהבות כמו "לקח לי שנים לגלות את זה!", "ממש אוהבת את העניין בלי הצורך לרחוץ מחבת!", ו"למדתי משהו חדש היום!".

תגיות:
טיפים
/
מיקרוגל
/
ביצה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף