בעל ואישה מהצפון השתתפו במסיבת חילופי זוגות - ואז הכל יצא משליטה

בני זוג מצפון הארץ שרק רצו להוסיף "מלח ופלפל" לחייהם החלו להשתתף במסיבות חילופי זוגות סוערות, אך הדברים יצאו משליטה. הבעל עשה מעשה שהיה מחוץ להסכמות ביניהם, מה שהוביל למשבר נישואים חמור

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מסיבה במועדון
מסיבה במועדון | צילום: ingimage/ASAP
3
גלריה

"לא רצינו שיכירו אותנו או חשבנו שלא יכירו אותנו ובאמת כמה חודשים זה התנהל בשקט. אחרי זה עברנו למסיבות בבתים פרטיים של שני זוגות או שלישיות, כל פעם לפי בחירת אחד משנינו. פעם הצלע השלישית היה עוד גבר, פעם הצלע הנוספת הייתה אישה".

שלישייה
שלישייה | צילום: אינג אימג'

עוד גוללה האישה - שעובדת בתחום החינוך - סיפור לפיו היא החליטה שהיא צריכה מנוחה של שבוע או שבועיים, אך בעלה היה אובססיבי והמשיך ללכת לבדו. "לא היה כאן ענין של בגידה. ידעתי אבל לא ידעתי שהוא הולך עם מישהי אחרת באופן קבוע והם מנהלים קשר רומנטי מתחת לאפי".

אולגה סולן ושרין סולן
אולגה סולן ושרין סולן | צילום: אולגה סולן

הבעל לעומת זאת, טען להגנתו כי התמונה שמציגה אשתו מעוותת לחלוטין. "זה נכון שאני יזמתי, אבל בהמשך היא הייתה הדומיננטית. היא כל הזמן אמרה לי: 'אלוהים אדירים אם התלמידים שלי ידעו מה המורה שלהם עושה זה סוף העולם', והייתה מתגלגלת מצחוק ונהנית מהאירוע. עכשיו להאשים אותי זה גובל בבדיחה. להתגרש זה מביך. אני אוהב את אשתי והיא יודעת את זה. אשתי התמכרה לחיים סוערים. אין שבוע שאנחנו לא מגוונים".

בני הזוג נשלחו ליישוב סכסוך כמקובל על פי החוק, אבל האישה נחושה להתגרש. "אני יודעת שהוא מנהל קשר רצוף עם אישה שהכיר במהלך חילופי הזוגות שלנו".

תגיות:
גירושים
/
חילופי זוגות
/
זוגיות פתוחה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף