טיפ משנה חיים: איך לשמור על בצל טרי למשך שלושה חודשים (או יותר!)

מכירים את זה שאתם מכינים סלט ונשאר לכם חצי בצל שאתם תוהים מה לעשות אתו? אז יש לנו פתרון נהדר בשבילכם, בין אם מדובר בבצל שלם ובין אם מדובר בבצל קצוץ או חצוי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גם בצל קצוץ אפשר לאחסן לאורך זמן
גם בצל קצוץ אפשר לאחסן לאורך זמן | צילום: אינג'אימג'

לסיכום, ניתן לשמור על טריותו של בצל שלם למשך שלושה חודשים מחוץ למקרר בתנאים יבשים וחשוכים. לעומת זאת, בצל קצוץ חייב להיות מאוחסן בכלי אטום במקרר ועשוי להחזיק עד עשרה ימים.

תגיות:
ירקות
/
אחסון
/
טיפים
/
בצל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף