טירוף מוחלט: קעקעה את גלגל העין והתעוורה - אך עשתה זאת שוב

"האישה הכי מקועקעת" באוסטרליה, חשפה לאחרונה שהתעוורה למשך שלושה שבועות לאחר שקעקעה את עיניה בצבע כחול עז. כעת, שבע שנים מאוחר יותר, היא שוב חווה את הסימפטומים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אמבר לוק, הבחורה הכי מקועקעת באוסטרליה
אמבר לוק, הבחורה הכי מקועקעת באוסטרליה | צילום: מתוך אינסטגרם

לפני שבע שנים, לוק צבעה את לבן העיניים שלה בגוון כחול עז, חוויה שהיא מתארת כ"הסבל הנוראי ביותר שחוויתי עד כה", מה שגרם לה להתעוור למשך שלושה שבועות. הפעם, הוסיפה לוק נגיעות של קווים שחורים בצורת ספירלות, ליצירת מראה "אוקיינוסי", כך לפי הפרסומים ב-Mirror.

למרות העינויים שעברה בפעם הראשונה, לוק לא נתנה לזה לעצור אותה. היא כתבה בפוסט ברשת החברתית: "חיכיתי שבע שנים ארוכות לעשות את מה שעשיתי אתמול... ולא הייתי סומכת על אף אחד אחר יעשה את זה עבורי חוץ מהחבר הטוב שלי @gattoo_moreno, אותו אני מכירה כבר שש שנים".

לצד ההודעה, העלתה לוק סרטון מקרוב של העין שלה, וגררה גל תגובות תומכות מהעוקבים שלה. רבים מהם שיבחו את הצבע החדש, ואחרים הגדירו אותה כ"אמיצה" על כך שניסתה שוב לאחר החוויה הקשה שעברה.

חשוב לציין שלפי WebMD, קעקועים בעיניים מגיעים עם סיכונים רבים, ביניהם אובדן ראייה, זיהומים, דלקות ואפילו סיכון לאבד את גלגל העין עצמו. לאלו מכם שמחפשים אופציה פחות מסוכנת, עדשות צבעוניות הן בהחלט פתרון אפשרי.

תגיות:
קעקועים
/
אוסטרליה
/
עיניים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף