בסרטון שצולם בבית העסק, נראות הנשים מעמתות את העובד עם החשדות. המנהל התערב, הגן על העובד והכחיש את הטענות. הוא אמר לשתיים כי העובד צילם תמונות כדי לבדוק את תקינות המצלמה, אך לא הציג הוכחות לכך שהתמונות האינטימיות לא הועברו למכשיר הנייד של העובד.
חברתה של בעלת הטלפון סיפרה לניו יורק פוסט: "חברתי קיבלה הודעה על ניסיון העברת קובץ ב-Airdrop, עם תמונת עירום ישנה שלה שהייתה בטלפון. זה אומר שהוא גלל אחורה בגלריה שלה כדי למצוא את התמונה, מה שמהווה פגיעה חמורה בפרטיות".
הסרטון מראה את העובד מתמוטט על הרצפה, כנראה מתעלף, והנשים מופנות לדלפק השירות של מרכז הקניות. משטרת ניו זילנד אישרה כי התקבלה תלונה בנושא והחלה בחקירה ראשונית. מהחנות נמסר ל"ניו זילנד הראלד" כי העובד הושעה בעקבות החשד לניסיון גניבת תמונות אינטימיות של הלקוחה.