מנהל המסעדה הודה כי המלצר ששירת את השולחן נתן בטעות לתינוקת יין בישול ביתי שסומן בטעות כמיץ תפוחים. האירוע הוביל את האם להזהיר הורים אחרים לגבי החשיבות של פיקוח קפדני על המזון והמשקאות של ילדיהם. היא גם דרשה מהמסעדה לנקוט באמצעי זהירות מחמירים יותר כדי למנוע מקרים מסוג זה בעתיד.
התינוקת החלימה מאז, והרשויות המקומיות חוקרות את האירוע. מחלקת האלכוהול של קליפורניה מעורבת גם היא בחקירה כדי לקבוע כיצד יכלה להתרחש טעות חמורה כל כך.
הכתבה מדגישה את החשיבות של בטיחות המזון במסעדות ובפרט כאשר מדובר בילדים. היא גם מעלה שאלות לגבי ההשלכות המשפטיות והרגולטוריות של אירוע מסוג זה.