אפליקציית פיקוד העורף גורמת לגירושים: כך זה נראה

איך אפליקציית פיקוד העורף יכולה להרוס את הזוגיות שלנו? זה הסיפור שקרה לזוג צעיר ממרכז הארץ

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פיקוד העורף
פיקוד העורף | צילום: פיקוד העורף
3
גלריה

בני הזוג נשואים בסך הכל 8 שנים ולהם שני ילדים קטנים. הם עברו להתגורר במרכז הארץ עקב עיסוקו של הבעל כפסיכולוג. האישה לעומת זה היתה מורה כשהם הכירו והיא עדיין באותו תפקיד, רק בבי"ס אחר במרכז הארץ.

בני הזוג פתחו בהליכי גירושין. לדברי הבעל  מאחר והורי רעייתו, אחותה ושני בני הדודים מתגוררים בצפון היא הגדירה את אפליקציית פיקוד העורף כפתוחה בכל הארץ ללא קשר למיקום ומקום המגורים של בני הזוג. "נוצר מצב שבלילה אני כל הזמן שומע אזעקות, הרי בצפון האנשים חיים תחת גהינום. הילדים חסרי מנוחה ולא מעט פעמים יש בכי היסטרי בבית".

פיקוד העורף - לוגו
פיקוד העורף - לוגו | צילום: פיקוד העורף,מעריב

לדבריה בעקבות הוויכוחים הרוחות בבית מתלהטות ובמקרה אחד הבעל פשוט זרק לה את הנייד לכיור. "כל היום וכל הלילה הוא מלין צועק ומתרגז, אם הוא פסיכולוג אני טייסת קרב. הבן אדם לא רוצה להבין מה עובר עלי כבת שההורים שלה נמצאים כל הזמן תחת מתקפת טילים".

לפני שנפתח הליך רשמי של גירושין הבהיר הבעל לאישה כי עליה לצמצם את אפליקציית פיקוד העורף רק לאזור המרכז: "יש לנו שני ילדים והם חיים כאילו הם גרים במטולה. אנחנו במרכז הארץ ובקושי יודעים מה זו אזעקה".

עו"ד סולן הבהירה לבעל כי אם המחלוקת הזו אינה ניתנת לפיתרון ויחסי בני הזוג התעוררו יש לפתוח בהליך של יישוב סכסוך בטרם תפתח תביעת גירושין.

פיקוד העורף בזירת נפילת רקטה, מבצע מגן וחץ
פיקוד העורף בזירת נפילת רקטה, מבצע מגן וחץ | צילום: דובר צה''ל
תגיות:
זוגיות
/
עו"ד שרין סולן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף