זוג ממרכז הארץ בריב שהוביל לצו הרחקה: "כולם מתגייסים חוץ ממך"

זוג צעיר באמצע שנות השלושים לחייו ממרכז הארץ מצא את עצמו בעימות גדול שקשור לאבטלה, אלימות וחוסר התייצבות למילואים - האשה כעת מבקשת צו הרחקה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מריבה בין בני זוג
מריבה בין בני זוג | צילום: envato
3
גלריה

נזקי המלחמה עוד יכו בנו לא מעט בעתיד הקרוב והרחוק. דוגמא לכך היא אצל זוג צעיר באמצע שנות השלושים לחייו ממרכז הארץ. שניהם רואי חשבון מוכשרים, רק מה הבעל פוטר מעבודתו לפני ארבע שנים שם הרוויח משכורת שנתית של שבע ספרות, אבל מאז הוא אינו עובד.

האישה מספרת כי בעלה ניסה את מזלו בהתאם לכישוריו להתקבל לכמה וכמה חברות הייטק העוסקות בתחומים שהוא מתמחה בהם. בין היתר הוא קיים בשלוש וחצי שנים 21 ראיונות עבודה. בשני מקרים הוא מצא את מקומו אבל כאשר כבר שנקלט במקום עבודה הוא לא אהב את המקום ועזב מידית.

בני זוג רבים, אילוסטרציה
בני זוג רבים, אילוסטרציה | צילום: Shutterstock

לדבריה שהתחילה המלחמה הוא רצה מאד להתגייס ואפילו בימים הראשונים, הוא כמו רבים הגיע ליחידה שלו התנדב לשבועיים שלושה ואז שוחרר. "נקרא לך" נאמר לו ולחבריו שתפקידם באותה עת לא היה נחוץ למאמץ המלחמתי. לאורך חצי השנה האחרונה הזכירה האישה לבעלה את המצב, "כולם מתגייסים מה קורה איתך?"

הבעל הדגיש כי לא היו דברים מעולם. "להיפך היא היתה האלימה. היא הטיחה בי עלבונות בוקר וערב. ניסתה להשפיל אותי". לפני מספר ימים ביקשה האישה צו שיגן עליה. הבעל בתיווך עו"ד סולן, נעתר לבקשה כשהוא מדגיש כי מעולם לא פגע באשתו. הפניה לבית המשפט נעשתה באופן מידי וזה נעתר לבקשתה כשהאישה מסרבת לשלום בית.

מריבה בין גבר לאישה, אילוסטרציה
מריבה בין גבר לאישה, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג

בני הזוג ישלחו ליישוב סיכסוך כמוקבל לפני פתיחת תיק גירושין. האישה פגועה מיחסה של בעלה אליו למרות שכל השנים היתה סבלנית והייתה המפרנסת היחידה. "אני לא רוצה בעל שברגע המשבר הוא תקף אותי. נסתדר לגבי שני הילדים הקטנים אבל אני והוא לא נגור יחד תחת קורת גג אחת". הבעל: "אני מאד מאוכזב מעלילת הדם שאשתי העלילה עלי. כנראה שהסיפור ביננו נגמר".

תגיות:
זוגיות
/
גירושים
/
עו"ד שרין סולן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף