סיפור זוגי מורכב נחשף ברדיט, כאשר בעל בן 29 חשף את מצוקתו בנוגע לכישורי הבישול הירודים של אשתו. הזוג, נשוי מזה שמונה שנים ומחלק את עבודות הבית בית שווה בשווה. הבעל תיאר מצב מטריד שבו אשתו, בת 28, מכינה ארוחות שהן לא רק בלתי טעימות, אלא אף עלולות להיות מסוכנות.
הבעיות הקולינריות מתחילות בפרטים הקטנים. למשל, בכל פעם שהאישה מכינה אורז, היא מסרבת להאמין ביחס המקובל של 1 כוס אורז ל-2 כוסות מים. כשבעלה מנסה להסביר לה, היא שואלת בספקנות: "אתה בטוח? זה נראה כמו הרבה מים" או אומרת "אולי כך אתה אוהב, אבל אני לא רוצה שזה יהיה כל כך רך". לא הוראות על האריזה ולא גוגל מצליחים לשכנע אותה, והתוצאה היא אורז יבש וקשה.
המצב הגיע לשיאו כאשר לאחרונה הכינה האישה עוף בתנור. תחילה צלתה את הבשר בטאבון, ולאחר מכן הכניסה אותו לתנור. לאחר רק 10 דקות היא הכריזה שהאוכל מוכן. כשבעלה בדק את הבשר, גילה שהצדדים עדיין ורודים. כשהעירה שהיא צלתה אותו תחילה בטאבון, טענה שזה מספיק. תגובתו הייתה חריפה: "את יכולה להרוג מישהו יום אחד בגלל בשר לא מבושל! זה כלל מספר 1 של בטיחות מזון".
כשניסתה להתגונן בטענה שאמה מעולם לא לימדה אותה לבשל, השיב בחדות: "את כמעט בת שלושים, אין שום תירוץ לכך שאת לא יודעת לבשל בכלל". הבעיה אינה מסתכמת בבית בלבד. חברים שמוזמנים לארוחות ערב אצלהם החלו לצמצם את הגעתם, תוך כדי שהם "אוכלים בנימוס" אך נרתעים מהזמנות נוספות.
האישה, לעומת זאת, גאה מאוד בכישוריה. היא מתעקשת להכין הכל בעצמה, ללא התחשבות בהערות בעלה. הוא מתאר את עצמו כ"זנב" שלה במטבח. הוא מנסה להבטיח שהמנות יהיו אכילות, אך לרוב ללא הצלחה. המנות מסתיימות או מלוחות מדי או לא מבושלות עד תום.
תגובות המשתמשים ברשתות החברתיות היו מגוונות אך ברובן תומכות בבעל. "אתה היית סבלני במשך שמונה שנים, זה הרבה זמן לעלות על אורז יבש ולהתחמק מהרעלת מזון", כתב אחד המשתמשים. אחר הוסיף: "אם הנכדה שלי בת 9 יכולה להבין כמה זה מסוכן לאכול בשר לא מבושל, למה אשתך לא?"
מעבר לבעיית הבישול, המקרה מעלה שאלות עמוקות יותר על תקשורת בזוגיות. "אולי היית נחמד, אבל לא היית טוב. הסתרת האמת פוגעת בשניכם, ו'נחמד' זה רק ברמה השטחית", כתב אחד המגיבים. משתמש אחר סיכם זאת בשאלה מהדהדת: "אם אינכם יכולים לדבר זה עם זו בכנות על דברים כאלה, אולי שמונה שנים זה מספיק?"