עקרת בית עם הכנסה קבועה. כולנו היינו רוצים לקבל שכר על עבודות הבית, יש אחת שמצליחה לעשות את זה. אישה בריטית, אם לשני ילדים הידועה כ-@thewoodys6 בטיקטוק, יצרה סרטון שצבר 250,000 צפיות בו היא מפרטת את התעריפים שהיא גובה מבעלה עבור עבודות בית שונות. לטענתה, היא מקבלת 800 פאונד בחודש עבור כביסה, 10 פאונד ליום עבור שטיפת רצפות ו-85 פאונד עבור ניקוי אבק.

המחירון הייחודי כולל גם 300 פאונד בחודש עבור ארוחות ביתיות שהיא מבשלת, כאשר בעלה יכול לבחור בארוחות במיקרוגל במחיר מוזל. היא גם גובה 20 פאונד עבור החלפת סדיני המיטה הגדולה בטענה שזה "מתיש", ו-250 פאונד עבור דלק לרכב כדי שתוכל לפנק את עצמה ב"ברנץ'".

בסרטון, היא הסבירה: "אני גובה ממנו 400 פאונד עבור הפינוקים שלי, אז כשאני צריכה לעשות שיער וציפורניים, או כל חטיפים קטנים שאני רואה בחנות שאני צריכה לקחת. אני גם גובה ממנו 150 פאונד נוספים רק עבור בישול לילדים, אבל אל תגידו לו שאני פשוט מאכילה את הילדים עוף וצ'יפס".

@thewoodys6 #sahmsoftiktok #mumlifeontiktok ♬ original sound - thewoodys6

הסרטון עורר תגובות חריפות מהצופים, כאשר רבים הביעו זעם והתנגדות להסדר כביכול. "אני הייתי מגרש אותך מיד. בהחלט לא כדאי מבחינת תמורה לכסף", כתב אדם אחד לא מרוצה. אחר הוסיף בקצרה: "היית מקבלת בעיטה". מישהו אחר הוסיף: "את גובה ממנו? את ברצינות?"

רביעי הוסיף: "בטוח שזה לא ברצינות. את אמא, אלו הילדים שלך והבית שלך, למה הוא צריך לשלם לך". תגובה נוספת הציעה נקמה: "עכשיו אם הייתי הבעל שלך הייתי גובה ממך שכר דירה של בערך 2,000 פאונד בחודש".

בניגוד לתגובות הכועסות, רבים הבינו שמדובר בסאטירה והשתתפו במשחק. "400 פאונד בחודש עבור שיער וחטיפים בחנות זה יותר מסביר. אוהב את זה שהרבה אנשים מתעצבנים על טיקטוק", כתב אדם אחד. אחר התבדח: "אני אוהבת את זה, אפשר להתחיל לגבות מהילדים גם? כמו לקחת להם בחזרה את דמי הכיס". אחרת התבדחה: "לא יכולה לחכות לראות את הפרצוף של הבעל שלי כשאשלח לו חשבונית". אחרת כתבה: "הוא משלם לך מעט מידי, את צריכה לדרוש העלאה בשכר".