בני הזוג נישאו לפני 21 שנים. יחד הם הקימו בית לתפארת. שלושה ילדים, שניים מהם בצבא. שניהם עובדים במקצועות חופשיים ומשתכרים יחד בצורה שמאפשרת להם לצאת שלוש ארבע פעמים בשנה לחו"ל ולצבור הון אישי לא מבוטל.
לפני שלוש שנים חשדה האישה כי בעלה בוגד בה, אבל למרות זאת האמינה שהדבר לא אפשרי. "היה לנו טוב והיה לנו גם חיי אישות נהדרים". אבל לאחר שיחות עם חברות היא החליטה לשכור בלש. הבלש התקשה למצוא ראיות אבל החליט שימשיך במעקב בצורה מינורית כדי לא להכניס את האישה להוצאות גדולות.
הבעל לא הסתפק באמירה והטיח באשתו את הראיות. האישה הדגישה: "ישנו בחדרים נפרדים, לא היה ביננו כלום ומעולם לא יהיה. פחדתי מהאלימות של בעלי ובאופן חריג ביקשתי מהבלש שיעביר לילה איתי. הבעל "זו ממש בדיחה והיא לא מצחיקה".
בעצת עורכת הדין סולן נשלחו בני הזוג ליישוב סיכסוך למרות שהבעל מתקשה להשלים עם הבגידה והאישה מבקשת שלום בית. "יש לנו עוד הרבה מה לעשות יחד כזוג" אמרה האישה.