בן 93 רצח את אשתו בת ה-80: "לא יכולתי לסבול את זה יותר"

בן 93, נעצר בחשד לרצח אשתו בת ה-80 לאחר ויכוח שהסתיים בטרגדיה. החשוד הודה במעשה והסביר למשטרה מדוע לא יכול היה "עוד לסבול אותה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ג׳יימס פייט
ג׳יימס פייט | צילום: Tazewell County Jail
3
גלריה

גבר בן 93 נעצר בחשד לרצח אשתו בת ה-80 בעיר פקין שבאילינוי, לאחר שלטענת המשטרה הודה בפניהם כי חתך את גרונה במהלך ויכוח ברכב. האירוע התרחש ביום שלישי, 3 בספטמבר 2025.

שריל נמצאה ליד הצד הנוסע של הרכב, מכוסה דם ועם חתך בחלק הקדמי של צווארה. היא הובאה לבית החולים כשהיא ללא נושמת, ללא דופק ולא מגיבה, ונפטרה זמן קצר לאחר הגעתה.

שריל פייט
שריל פייט | צילום: Dignity Memorial

על פי התצהיר, ג'יימס אמר לחוקרים כי הוא ושריל היו ברכב כשפרץ ביניהם ויכוח והוא חנה את הרכב. לטענתו, שריל זינקה לעברו כאילו רצתה לשרוט את פניו. הוא דחף אותה והכה בה לפני שהוציא סכין מתא הכפפות וחתך את גרונה. ג'יימס גם אמר לשוטרים כי זרק את הסכין ליער ליד השביל, שם השוטרים מאוחר יותר מצאו אותה.

במהלך החקירה, ג'יימס הסביר לשוטרים כי הוא ושריל תכננו להגיש בקשה לגירושין וכי היה לו הרבה כעס צבור כלפיה. הוא אמר למשטרה: "לא יכולתי יותר לסבול את זה".

ג׳יימס פייט
ג׳יימס פייט | צילום: Tazewell County Jail

ג'יימס פייט נעצר והועבר לכלא מחוז טייזוול. משרד התובע של מחוז טייזוול הגיש עתירה לדחיית שחרורו לפני המשפט, בטענה שהוא עלול להוות סכנה לבטיחות הקהילה. יחידת הזיהוי הפלילי של משטרת מדינת אילינוי הגיעה למקום לסייע בחקירת זירת הפשע לבקשת משטרת פקין.

תגיות:
רצח
/
רצח נשים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף