כל השנים טיגנתם ביצים לא נכון - המומחים חושפים את הטריק הסודי

ביצת עין לא חייבת מחבת ושמן רב: במיקרוגל אפשר להכין אותה בפחות מדקה. השיטה מהירה, בריאה ונקייה יותר, עם מעט קלוריות ובלי עשן או לכלוך - והתוצאה טעימה כמעט כמו הקלאסית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
 ביצת עין
ביצת עין | צילום: אינג'אימג'

ביצת עין נחשבת לאחד המרכיבים הקלאסיים של ארוחת הבוקר.  עם זאת, לא חייבים להשתמש במחבת ובשמן רב כדי להכין ביצת עין. מתברר שניתן להכין אותה גם במיקרוגל - בפחות מדקה.

בבלוג הבישול One Sweet Appetite נכתב כי "ביצי עין במיקרוגל ישנו את חייכם". ההכנה פשוטה מאוד: שוברים את הביצה לקערה או צלחת מתאימה לשימוש במיקרוגל, מוסיפים מעט שמן או ספריי בישול, מכסים ומחממים למשך פחות מדקה - עד שהחלבון מתייצב והחלמון במידת העשייה הרצויה. התוצאה: ביצת עין חמה, טעימה ובריאה יותר, בלי מחבת, בלי לכלוך ובלי עיכובים מיותרים.

תגיות:
ביצים
/
מיקרוגל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף