"הייתי מונעת מכאב": טל שמש מדברת על הבגידה, הפריצה ברשת והזוגיות שבדרך לחתונה

אחרי שהסרטון שלה על האקס שבגד הפך לכתבה בבין החדשות ועלה בשולחן השישי, יוצרת התוכן טל שמש בת ה-27 מתיישבת לשיחה פתוחה. היא מספרת על ההחלטה לעזוב את ההייטק, הביקורת מהבית, והמגורים עם בן הזוג

צוף צימרינג צילום: ללא
טל שמש ובן הזוג טל שולמן
טל שמש ובן הזוג טל שולמן | צילום: באדיבות המצולמת
4
גלריה
טל שמש
טל שמש | צילום: באדיבות המצולמת

"אמא שלי מנהלת חטיבה בתיכון, ובהתחלה היה לה מאוד מוזר. היא שאלה אותי: 'למה את צריכה לספר לכולם מה הוא עשה לך?'. היא פחדה עליי, על איך יראו את הילדה שלה. אבל כשהיא ראתה שהתלמידות שלה מדברות איתה עליי ושהתגובות חיוביות, היא הבינה. גם שסיפרתי איך הוא בגד בי, אני לא ישבתי ובכיתי מול המצלמה; לקחתי את הזמן לעכל, ורק כשיכולתי לצחוק על זה - שיתפתי. היום זה כבר כישרון שעבדתי עליו עם השנים - פעם הייתי ביישנית ופחות מדברת".

טל שמש עם בן הזוג טל שולמן
טל שמש עם בן הזוג טל שולמן | צילום: באדיבות המצולמת

"הרווחתי נדיר בהייטק, אבל היצירה הפכה לעולם המרכזי שלי ולא רציתי לעבוד פחות טוב בעבודה. הרשתות החברתיות זה תחום שצריך להמציא בו את עצמך כל יום מחדש, וזה קשה מאוד, אבל יש בזה משמעות. אני עונה לבנות על הודעות, מייעצת להן, ומרגישה שאני עושה עבודה חשובה. המנהלים שלי בהייטק שהחלטתי לצאת מהמקצוע, תמכו בי ואמרו שהדלת תמיד פתוחה. אם יום אחד אהיה פחות רלוונטית - יש לי את המספר שלהם, אני לא מפחדת מהאמת".

טל שמש
טל שמש | צילום: באדיבות המצולמת

"קודם כל זו שאלה נדירה. אני דיברתי עם הסוכנת שלי - באמת כדי להבין איך אני משתנה? ויש לי קלוז ודיברתי עם הבנות ואמרתי להן: ׳כשהייתי שבורת לב, העלאתי תוכן על פרידות ואיך להחלים׳ אבל וואלה עכשיו אני בזוגיות טובה, אז אני אעלה תוכן על בגידה ופרידות?׳ אני חושבת שהתוכן גדל יחד איתי וכך גם העוקבות - מפרידות וזוגיות, דרך חתונה ועד לאימהות בעתיד".

עוד הוסיפה: "אני בונה כאן קהילה יציבה של בנות שצועדות איתי יד ביד. אני משתפת כיום איך זוגיות יציבה ובריאה נראית. ואני גם שולטת מה לחשוף - עד היום לא סיפרתי איך הכרנו וכמה זמן אני וטל ביחד, כי זה יש לי בעזרת השם, אמרתי לעצמי שאתחתן, בן זוגי גם יודע את זה, יצרתי ממש סדרת דוקו אחרי כל דייט, כאשר כל ההיכרות שלנו מתועדת; אני מאחלת לעצמי שאני אפרסם את התוכן הזה".

בנוסף, שיתפה על הנקודה שהגיעה אליה בקריירה: "היום יש קהילה ואת השם שלי - שמשמרים, ואני משתדלת לקחת את התוכן רק למקום טוב, וזה תוכן שכל יום צריך להמציא את עצמך מחדש בו - וזה מאוד קשה".

"קודם כל אני חייבת לסיים את התואר בתקשורת חזותית, אני בסמסטר האחרון. אני מאוד אוהבת ללמוד והכיוון שלי הוא להמשיך ללימודי טיפול זוגי או משהו בתחום העצמה אישית. מבחינת מוצר, אולי אקים מותג מאצ'ה כי אני שותה את זה כל היום. זה צריך להיות משהו שיתכתב עם האופי שלי".

תגיות:
אהבה
/
זוגיות
/
בגידה
/
ויראלי
/
בין החדשות
/
טל שמש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף