כדי לקבל את האביב, משווקת כעת ביפן פיצה מלוחה-מתוקה בשם "פיצת פריחת דובדבן עם צמר גפן מתוק". הפיצה המיוחדת עשויה בצק דק, שלוש שכבות גבינה ומעליה מונח כדור צמר גפן מתוק בוורוד או בלבן, לפי הבחירה, בטעמי וצבעי אותה פריחה מרהיבה.
מדובר בחוויה קולינרית ותרבותית, ומי שמגיע ליפן בעונה זו לא יוכל לברוח מההשפעות של האביב על הקולינריה המקומית. כמובן שמדובר במוצר ייחודי, שילוב של שני עולמות שונים והזויים, אבל בהחלט משהו שכדאי לנסות דווקא בגלל שהוא יוצא דופן.
כמו פריחת הדובדבן עצמה, גם הפיצה היא עונתית ונמכרת לאורך חודש מרץ עד תחילת אפריל. אחריה נאלץ להתמודד עם חזרה לשגרה ולאכול את שני המוצרים לחוד, או פשוט לשים לבד צמר-גפן מתוק על פיצה.