אוכל הוא דבר נפלא, אבל תמיד כדאי לגוון, כי לפעמים אנו מואסים בשגרה הקולינרית. דבר זה מעורר אצל רובנו את הצדדים היצירתיים החבויים שלנו, תוך ניסיונות ליצור מאכל מיוחד שאף אחד לא הכין קודם. אך לאחר המעשה, אנו מבינים כי עדיף היה לו נשארו חבויים.
אוכל הוא דבר נפלא, אבל תמיד כדאי לגוון, כי לפעמים אנו מואסים בשגרה הקולינרית. דבר זה מעורר אצל רובנו את הצדדים היצירתיים החבויים שלנו, תוך ניסיונות ליצור מאכל מיוחד שאף אחד לא הכין קודם. אך לאחר המעשה, אנו מבינים כי עדיף היה לו נשארו חבויים.