השכנים דיווחו על ריח מוזר: זוג רצח את הבייביסיטר ושרף את הגופה

כאשר גופתה של האומנת הצעירה נמצאה היא הייתה במצב כה רע, עד שהשוטרים לא הצליחו לזהות תחילה האם מדובר בגבר או אישה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הבייביסיטר, סופי ליונט
הבייביסיטר, סופי ליונט | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

שכנים של בני הזוג, שהתגוררו בשכונה יוקרתית, דיווחו יום אחד על "ריח ברביקיו מוזר", ועל מדורה גדולה שהשניים עשו בחצר האחורית של ביתם. אנשים רבים בסביבת ביתם של השניים הבחינו בעשן שעלה מהחצר, ובריח שלדעתם לא הריח כמו בשר ברביקיו רגיל."הבן שלי צעק אליהם 'אם אתם עושים על האש מותר לנו לבוא?", סיפר אחד השכנים. "אמרתי לו 'לא, זה לא ברביקיו, זה ריח רע'. חשבתי שאולי הם שורפים עלים".

למקום הוזעקו מכבי אש וצוות טיפול רפואי, שנחרדו למצוא בתוך המדורה שרידי אדם. תחילה, בגלל שגופתה של ליונט הייתה כה חרוכה, לא היה ניתן לזהות אם מדובר בגבר או אישה. למקום הגיעה גם משטרה והשניים נעצרו ונלקחו לחקירה.

 סברינה דווידר. צילום מסך
סברינה דווידר. צילום מסך | סברינה דווידר. צילום מסך

ליונט עברה לבריטניה לפני קצת יותר משנה כדי ללמוד אנגלית. היא התגוררה בביתם של השניים וטיפלה בבתם בת ה-3 ובבנם בן ה-6. על פי ה-telegraph, היא הייתה אומללה בעבודתה, בשל שעות העבודה הרבות וכן היחס הרע של השניים, בייחוד של דווידר. גם הכסף שקיבלה היה מועט, עד כדי כך שנאלצה לבקש עזרה כדי לממן טיסה הביתה.

"היא החליטה סוף סוף לחזור הביתה, וביקשה מאמה כסף כדי לשלם על הטיסה. היא הייתה אמורה להגיע ביום ראשון. היא מעולם לא הגיעה", סיפר אחד מחבריה. נכון לעכשיו, לא ידוע מה המניע לרצח, והאם שני בני הזוג לקחו בו חלק. החקירה בעיצומה.

תגיות:
רצח
/
לונדון
/
בייביסיטר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף