"אנחנו דואגים לכלבים ולכן החלטנו להפסיק את האימונים של לולו"

ה-CIA שיתפו בחשבון הטוויטר שלהם את סיפורה של כלבת לברדור שלא סיימה את האימונים באקדמיה, לאחר שאיבדה עניין בעבודה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

לולו לא סיימה את האימונים ביחד עם חבריה הגורים, לאחר שמספר שבועות לאחר ההתחלה, היא איבדה עניין בתפקיד. "הכלבים מקבלים ימי חופש במהלך האימונים לעבודה החשובה הזו", הסבירו בארגון הביון האמריקאי, "כשהם מאבדים מוטיבציה אז נותנים להם הפסקות ארוכות יותר, אבל הבעיה היא שלא תמיד זה עוזר". לדבריהם, אחרי מספר ימי הפסקה, הגורים חוזרים בהתלהבות לאימונים.

הגורמים בארגון הסבירו: "עבור כמה כלבים, בהם לולו, איבוד המוטיבציה הוא דבר קבוע ובמקרה שלה גם עידוד באמצעות אוכל לא עזר - היה ברור שהיא לא נהנת מזה". ב-CIA ציינו כי "חשוב שהכלבים ייהנו מהעבודה שהם עושים. המאלפים קיבלו החלטה קשה להוציאו אותה מתוכנית האימונים, כדי לשמור על הבריאות הפיזית והנפשית שלה".

לכל המודאגים - לולו אומצה על ידי המאלף שלה, וכיום היא נהנת מהחיים השלווים בבית עם משפחתו. היא אוהבת לרדוף אחרי ארנבים וסנאים בחצר האחורית של הבית, ויש לה חבר חדש - גם הוא לברדור רטריבר כמוה. "אנחנו מתגעגעים אליה, אבל עשינו את ההחלטה הנכונה. אנחנו מאחלים לה חיים טובים", סיפרו בארגון, "המאלף של לולו עדיין מחפש כלב חדש שיוכל להתאמן איתו".

תגיות:
CIA
/
לברדור רטריבר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף