על פי הדיווחים בכלי התקשורת בסין האישה הצליחה למצוא את הדירה שנקנתה למאהבת, בה היא התגוררה, והגיעה אליה לנקום את נקמתה. האירוע תועד בידי הפילגש בעצמה, וכפי שניתן לראות בסרטון, האישה הזועמת, במקום לפגוע במאהבת, החליטה להפנות את זעמה לעבר העציצים הרבים בדירתה.
מסיבה לא ברורה במקום לקרוא למשטרה או לכל גורם אחר לעזרה, המאהבת בחרה לצלם את האישה, ובעודה הורסת את כל העציצים בדירתה שיגרה לעברה קללות. אין פרטים רבים על האירוע ועל המעורבים בו, אך בתקשורת במדינה משערים שהתרחש בעיר יולין אשר בצפון-מערב סין. כמו כן, לא ידוע האם הוגשה תלונה כלפי מחסלת העציצים או מה בדיוק אירע בעקבות האירוע.
בעקבות האירוע, סטוקס נזקקה לטיפול רפואי דחוף, וסבלה מכוויות מדרגה שנייה בצווארה, בחזה ובבטנה. היא אף נאלצה לעבור ניתוח לתיקון עור התוף הקרוע באחת מאוזניה. על פי חדשות Plymouth Herald, פורי הועמדה לדין על מעשיה, ובדיון בבית המשפט לא הייתה מחלוקת על כך שגרמה לסטוקס נזק גופני חמור.