במשך ארבע שנים: אישה התחזתה לגבר ונישאה לשתי נשים

צעירה התחתנה עם שתי נשים תוך שהיא מתחזה לגבר, על מנת להוציא ממשפחותיהן נדוניה. גם אחרי קיום היחסים האינטימיים הנשים עדיין האמינו שהיא גבר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דווקא לוק משכנע. אישה עבדה על שתי נשים שהיא גבר
דווקא לוק משכנע. אישה עבדה על שתי נשים שהיא גבר | צילום: מעריב אונליין

את הקורבן הראשון שלה, קאמיני, פגשה ב-2014 והציגה עצמה בפניה כ"בן" של איש עסקים מצליח. הן נישאו מאוחר יותר באותה שנה וקאמיני לא חשדה בדבר. אבל ב-2016 כשקרישנה נישאה לאישה נוספת, נישה, זו מיד הבינה ש"בעלה" הוא בעצם אישה. קרישנה שיחדה אותה שתשמור את המידע הזה לעצמה וזו הסכימה ללא שכנוע רב.

במשך זמן מה ההונאה נמשכה, תוך שקרישנה מתעללת בקאמיני פיזית ונפשית כדי להוציא ממשפחתה נדוניה. אבל יום אחד לקאמיני נמאס מההתעללות, והיא התלוננה במשטרה, שם סיפרה שבעלה שותה, מעשן ופוגע בה פיזית. "היא שכנעה אותה שהיא גבר. השתיים התחתנו באותה שנה והחלו לגור יחד בבית שכור. אבל אז היא גם החלה להתעלל בקאמיני כדי לקבל נדוניה", סיפר אחד השוטרים המקומיים, ג'אנמג'יי קאנדורי לחדשות india.com.

תגיות:
הודו
/
נישואים
/
בעל ואישה
/
נדוניה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף