"דיון לוהט": מנחה נפגע בשידור מכדור אש

מגיש חדשות היה באמצע הנחיית פאנל כשלפתע התרחש הדבר הכי לא צפוי: "זה כנראה ניסוי שיגור טילים שכשל"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

הוא בדיוק היה באמצע הנחיית פאנל פוליטי ושאל את אחד הפאנליסטים שאלה, כשהדבר המוזר ביותר התרחש. "אתה חושב שזה קל עבור הקיצוניים להסתנן דרך הגבול בקבוצות?", שאל המגיש, ובעודו מחכה לתשובה, נשמעו ברקע קולות פיצוץ ונפץ משונים. אך לפני שמישהו הצליח להבין מה קורה, כדור אש ענקי הגיע משום מקום וכמעט נחת על המגיש. כפי שניתן לראות בסרטון, הוא מיד זינק מכיסאו בבהלה ונותר המום מכל האירוע הביזארי. בינתיים, הפאנליסט, שכנראה לא הבחין במה שקרה, המשיך לענות על השאלה בנונשלנטיות.

על פי הדיווחים בכלי התקשורת המקומיים, לא ברור מהיכן הגיע כדור האש והאירוע נמצא בחקירה. עד שתתקבל תשובה רשמית, גולשים משועשעים כבר הספיקו להציע פרשנויות משעשעות משלהם למה שקרה, וצייצו בהמוניהם בטוויטר. "זה כנראה ניסוי שיגור טילים שכשל", כתב אחד מהם בתגובה לסרטון שהפך ויראלי.

"הוא דיבר נגד האסלאם. זו אש הגיהינום" כתב אחר. גולשים נוספים הציעו שאולי זה "יום הולדתו", או שהוא עשה משהו רע וזו ה"קארמה" שחזרה לפגוע בו. "זה בהחלט היה דיון לוהט" סיכם גולש נוסף, ואחר הציע שהמגיש שאל שאלה שאסור לשאול ולכן "ספג אש".

תגיות:
פקיסטן
/
מנחה
/
שידור חי
/
אש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף