תיעוד מבהיל: מטוס ממלחמת העולם השנייה התרסק בחוף הים

בזמן שהמתרחצים בחופי פלורידה נהנו מיום שמש בים, מטוס ממלחמת העולם השנייה נסע מעל ראשם, איבד שליטה ונחת במים הרדודים, מטרים ספורים מהנוכחים | צפו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
התרסקות המטוס בחופי פלורידה
התרסקות המטוס בחופי פלורידה | צילום: רויטרס

"זה היה נראה כאילו הטייס הצליח להתרומם בשנייה האחרונה ולא פגע באף אחד האנשים", אמרה עדת הראייה, מלאני שרדר, לאתר החדשות Florida Today. כמו כן, גורמים האחראיים על התערוכה בחוף פרסמו הצהרה, לפיה למטוס הייתה בעיה מכנית שאילצה את הטייס לנחות בתוך המים, בעוד האנשים עמדו מהצד במהלך הנחיתה.

המטוס, TBM Avenger, היה שייך לחיל הים האמריקני למטרות הפצצה במהלך מלחמת העולם השנייה. לאחר שהמטוס החד מנועי הופסק לשימוש צבאי, הוא הועבר לשמש כמטוס כיבוי עבור שירות היערות האמריקני, כך על פי אתר Cocoa Beach Air Show. בנוסף לכך באתר צוין כי המטוס עבר "שיקום מקיף" במשך 18 שנים לפני שחזר לשמיים בינואר 2020.

תגיות:
פלורידה
/
מלחמת העולם השנייה
/
מטוס
/
התרסקות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף