איך היא עשתה את זה? המתכון די פשוט. על מנת להכין את מנת ה"קרם דה לה קרם פום פריט" (שופרא דשופרא טוגנים, בעברית צחה) של המסעדה, תצטרכו כמה תפוחי אדמה משובחים מזן צ'יפרבק, שמפניית דום פריניון צרפתית, חומץ בין-יין משובח, שומן של אווז חופש, פטריות כמהין טריות, לצד שמן כמהין איכותי, שמנת איכותית מפרות ניו ג'רזי שאוכלות 100% דשא ולציפוי - דפי זהב אכילים במשקל 23 קראט.
המסעדה, שנפתחה אחרי תקופה ארוכה של סגר קורונה רק ביום שישי האחרון, זכתה לביקור המלכותי של שופט מטעם ספר השיאים של גינס, שהעניק למנה המיוחדת את פרס מנת הצ'יפס היקרה בעולם. מהמסעדה נמסר שהמנה פנויה גם למשלוחי טייק-אווי, לכל מי שחשקה נפשו פה בארץ.