"מפלצת" מסתורית נשטפה אל חוף הים והטילה אימה על הרוחצים

אדם שטייל בחופי אוסטרליה תיעד את הממצא החריג ושיתף את התמונות המחרידות ברשת. הוא סיפר כי הוא מעולם לא ראה יצור מוזר שכזה, חסר שיער עם גוף רפוי וזנב דמוי עכברוש

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
היצור המוזר והמסתורי שנסחף לחופי אוסטרליה
היצור המוזר והמסתורי שנסחף לחופי אוסטרליה | צילום: צילום מסך טיקטוק

שרידים של יצור מסתורי נסחפו אל חוף הים בקווינסלנד שבאוסטרליה, והשאירו את התושבים מבולבלים. היצור, בעל ארבע רגליים עם גוף עירום ורפוי וזנב דמוי חולדה ארוך, איבד כמעט את כל הבשר מראשו וחשף גולגולת "זוחל" ארוכה.

הוא הזמין גולשים אחרים במדיה החברתית להעלות השערות לגבי מה היצור המוזר. כמה מהעוקבים ניחשו שייתכן כי מדובר בקנגורו שטבע בים. שניים מהצופים הזמינו את צוות שימור גן החיות כדי לספק חוות דעת של מומחה.

גופות של חיות יבשה ששהו בים במשך תקופה ממושכת, יכולות לעיתים קרובות לקבל מראה מוזר ושונה שמקשה על הזיהוי – גאות ושפל ומים מלוחים עלולים לעוות את הגופה ללא היכר. לפעמים תושבים נורמליים לחלוטין של מעמקי האוקיינוס יכולים להיסחף לחוף אך לא בהכרח שאדם ממוצע יזהה אותם.

מדענים משערים שזה יכול להיות בגלל עונת רבייה שופעת במיוחד או שילוב של זרמי אוקיינוס חריגים וטמפרטורות. טוד קלרדי מהמוזיאון הלאומי להיסטוריה של מחוז לוס אנג'לס אמר כי ההיסחפות הפתאומית של "מפלצות ים" לחופים היא תופעה מעניינת, אך הוסיף כי חוקרי הטבע "לא נבהלו". הןא הסביר שכשהצליח להוסיף את אחת המפלצות שנסחפו לחוף לאוסף המוזיאון, הם התרגשו שהשיגו אחת.

תגיות:
חייזרים
/
מפלצת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף