על מספריים שנשכחו בבטנו של אדם שנותח, כבר סיפרנו לכם. גם על צעירה שבלעה סכין, כתבנו. אבל על אדם שבלע כלי במרפאת השיניים, וכלל לא הרגיש? על זה עדיין לא שמענו.
לרוע המזל, בשל מיקומה של ראש המקדחה, הצוותים הרפואיים חששו שהם יאלצו לכרות חלק קטן מהריאה של ג'וזי, כדי למנוע מהכלי החד לפגוע ברקמה שמסביב. "מה יקרה אם הם לא יצליחו להסיר אותו?", הוא התעצבן. "והתשובה היתה שחלק מהריאה כנראה יוסר", נמסר מהצוותים.
אלראייס והצוות הצליחו לעקוף את הכריתה, על ידי חשיבה "מחוץ לארגז הכלים הדנטליים". הם החליטו להסיר את המקדח באמצעות צנתר יונים רובוטי, הנועד לגילוי מוקדם של סרטן ולא להסרת גופים זרים. צילומים נלווים של ההליך, המכונה "ברונכוסקופיה רובוטית", מראה את המכשיר מנווט בדרכי הנשימה של ג'וזי.
המנתח הקברניטי, הצליח לאתר ולשלוף את קצה המקדחה ללא כל פגיעה במטופל. "אף פעם לא הייתי מאושר כל כך בחיי", פרץ ג'וזי, שנשא את המקדח בריאתו במשך ארבעה ימים. עם פי הדיווחים, הוא שומר את הרכיב על מדף בביתו כתזכורת למסע הקשה והמטלטל שעבר.