אלכסיס קרידיאו בת ה- 39, פגשה לראשונה את טאבטה הווארד בת ה-32, בשנת 2016 באפליקציית היכרויות, בזמן שהייתה נשואה לבריאן בן ה-47. הזוג הנשוי חיו באושר, והביאו יחד עוד ילדים לעולם.
בספטמבר 2018, השלושה רכשו בית עם שלושה חדרי שינה יחד. אלכסיס נכנסה להריון באותו החודש עם בנם השני שלה ושל בריאן. היא סיפרה כי החיים המשותפים "הולכים ממש טוב. כולם משתדלים להישאר בבית עם הילדים. זה מדהים שיש זוג ידיים נוסף בבית. אנחנו מנהלים יומם משותף ומתזמנים את הזמן שלנו ביחד ולחוד".
עוד היא סיפרה כי לאחר לידתו של הבן השני, הווארד החליטה שגם היא רוצה להרות ולהיות אמא בעצמה. "החלטנו שהיא תלד את התינוק השלישי שלנו", אמרה האם בת ה-39. "הילדים עדיין צעירים מדי כדי להבין, אבל הסברתי להם שיש סוגים שונים של משפחות ושזה בסדר גמור. הדבר החשוב ביותר הוא שהם יודעים ששלותנו אוהבים אותם מאוד".
"כנראה שאנשים בחוץ מקשרים את המילה 'שלישייה' רק לסקס. אבל אנחנו משפחה, בדיוק כמו שזה נשמע - רק משולשת", הוסיפה קרידיאו.