מומחית חשפה: עד היום לא ניגבתם נכון - כך תעשו זאת כמו שצריך

נכון, אף אחד לא אוהב לדבר על זה אבל אולי הגיע הזמן לפתוח את הנושא? פיזיותרפיסטית שמתמחה בטיפול ברצפת האגן, טענה שאם סבלתם מתסמינים מסוימים - עד היום לא ניגבתם בצורה ראויה. כדאי לכם לקרוא את זה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הגיע הזמן שנלמד לנגב
הגיע הזמן שנלמד לנגב | צילום: אינג'אימג'
3
גלריה

הפיזיותרפיסטית הסבירה: "קודם כל - מלפנים לאחור ולא להפך. זה כדי לוודא שהצואה לא תיכנס לאיברי המין שלכם ותגרום לזיהום חיידקי". בנוסף לכך, היא הסבירה כי ישנה "טכניקה שבה אתם יכולים להיעזר כדי לצמצם את מספר הניגובים. אם אתם עדיין מגלים שאתם לא נקיים אחרי ניגוב או שניים - תוכלו ללחוץ על פי הטבעת שלכם בעדינות. זה יכול לסייע בסגירת הסוגרים ובהסרת הפיסות הקטנות שנותרו שם".

נכון, זה לא נושא שכיף לדבר עליו אבל אולי הגיע הזמן
נכון, זה לא נושא שכיף לדבר עליו אבל אולי הגיע הזמן | צילום: אינג'אימג'

היא הוסיפה: "עבור אנשים מסוימים, עקביות היציאות גם היא משחקת תפקיד. כדי לעזור לעצמכם להתרוקן באופן טבעי ובלי מאמצים מיותרים שרק פוגעים בכם, עליכם לכלול יותר מים, ירקות ופירות בתזונה היומית שלכם. אם כל הדברים הללו לא עזרו - כדאי לכם לבקר את רופא המשפחה ולבדוק מה מקור הבעיה".

יותר מדי ניגובים יזיקו לכם בסופו של דבר
יותר מדי ניגובים יזיקו לכם בסופו של דבר | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
פיזיותרפיה
/
שירותים
/
רצפת האגן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף