אירוע חריג בחופי הים האדום: גבר נהרג לאחר שהותקף ע"י כריש

גבר רוסי נהרג לאחר שהותקף על ידי כריש בחופי הים האדום, כך נמסר מהרשויות במצרים וברוסיה. על פי הדיווחים, ההרוג הוא גבר יליד 1999, שהתגורר במצרים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
האזור בו נטרף התייר הרוסי ע"י כריש בים האדום
האזור בו נטרף התייר הרוסי ע"י כריש בים האדום | צילום: AFP via Getty Images

אירוע חריג: גבר רוסי נהרג לאחר שהותקף על ידי כריש בחופי הים האדום, כך נמסר מהרשויות בקהיר ובמוסקבה. המשרד המצרי לאיכות הסביבה עידכן כי הגבר נהרג אתמול, לאחר שהותקף על ידי כריש טיגריסי במים סמוך לעיר הורגאדה.

בדיווח נמסר כי לאחר התקרית, הרשויות הודיעו על סגירת 74 קילומטרים מקו החוף, וכי ההחלטה תישאר בתוקף עד ליום ראשון הקרוב. בהמשך נמסר כי המשרד הצליח לאתר וללכוד את הכריש, וכעת מתבצעת בדיקה שלו במעבדה, במטרה לנסות ולהבין מה הוביל לאירוע הנדיר והחריג למדי.

הקונסוליה הרוסית במדינה ציינה כי ההרוג הוא אזרח רוסי, אך לא פרסמה את שמו או פרטיו. עם זאת, סוכנות הידיעות TASS דיווחה כי מדובר בגבר רוסי, יליד 1999, אשר התגורר במצרים ולא ביקר בה כתייר. בקונסוליה הפצירו בתיירים המבקרים במדינה להיות עירניים כאשר הם נמצאים בתוך המים, ולציית להגבלות שהוטלו על שטחי השחייה.

תגיות:
כריש
/
הים האדום
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף